portrait_01

Robert de Waard

Voorzitter

Ik ben Robert de Waard, getrouwd, en heb drie kinderen van 9, 6, en 4 jaar. Al lange tijd hadden wij het idee om een cursus reanimatie te volgen, maar hebben toen hele EHBO basis cursus gevolgd.

Dit was een erg goed idee, zoals iedereen met kinderen zeker kan beamen! Vorig jaar kwam er een bestuursfunctie vrij binnen onze vereniging, en het leek mij leuk om daarbinnen mee te werken, aangezien EHBO Blixembosch een belangrijke functie heeft binnen de wijk. Tegelijkertijd zijn we aan het kijken of we kunnen uitbreiden om ook de wijken om ons heen EHBO cursussen te bieden.

Wat werk betreft ben ik een techneut met een Elektrotechnische achtergrond, en reeds 10 jaar werkzaam bij Signify (voorheen Philips Lighting) binnen hardware ontwikkeling en kwaliteit.

Hierbij moeten de lampen en elektronica goedkoop zijn, lang mee gaan, het beste licht geven en overal tegen kunnen, en dus werk je op een uitdagend grensvlak van wat mogelijk is.

Als ik tijd over heb vind ik sporten leuk, met name schaatsen, wielrennen, hardlopen, en zwemmen. En tenslotte is reizen de grote hobby van ons gezin, vroeger zonder kids, en nu met!

portrait_01

Carl Stoepker

Penningmeester

Ik ben Carl Stoepker, getrouwd en heb een zoon en dochter. Mijn dochter heeft ook al 2 zoontjes en een dochter. Ik ben IT Business Partner in de Benelux en East&South Europe voor een bedrijf dat honden en kattenvoer produceert en ik werk vanuit Veghel.

Ik houd van zeilen in Griekenland en de Cariben en omdat je dan redelijk op jezelf aangewezen bent, ben ik in contact gekomen met de EHBO. Vooralsnog als BHV-er op het werk, maar later ook als gediplomeerd EHBOer. Vanuit mijn werk gedreven wilde ik wat meer affiniteit krijgen met financiën en toen de positie van penningmeester vacant werd, kon ik mooi 2 interesses combineren.

Verder ren ik regelmatig mijn 10 kilometers in het weekend, fiets graag langs de wateren in Nederland en doe aan geocaching als er nog tijd over is.

portrait_01

Marjan Hendrikx

Secretariaat
Mijn naam is Marjan Hendrikx, EHBO-er sinds maart 2010.
Onder mijn taken als secretaris o.a. ledenadministratie, notuleren vergaderingen, organiseren EHBO- en reanimatiecursussen, organiseren inzetten bij evenementen, contacten met het Oranje Kruis.
Ik vind het belangrijk om de vele activiteiten in Blixembosch te kunnen ondersteunen met goede EHBO-verzorging.
portrait_01

Matty van Otten-van IJzendoorn

PR-commissie en webmaster

Mijn naam is Matty van Otten-van IJzendoorn. Ik ben getrouwd en heb 1 dochter van 1 jaar oud. Mijn EHBO-diploma heb ik gehaald toen ik nog aan de badrand stond als instructrice in 2008. Vanwege mijn toenmalige opleiding fysiotherapie vond ik het behalen van een EHBO-diploma wenselijk. In 2011 heb ik samen met mijn man de overstap gemaakt naar deze vereniging.

Al mijn hele leven deed ik vrijwilligerswerk en ook nu duurde het niet lang of ik werd erin meegezogen. In eerste instantie ben ik begonnen als materiaalbeheerder, daarna ben ik doorgestroomd naar de pr-commissie en tevens webmaster.

Inmiddels werk ik niet meer als fysiotherapeut. Na een 5-jarige parttime opleiding naast mijn werk als fysio, mag ik mij sinds 2016 osteopaat noemen. Vanwege mijn kennis van het menselijk lichaam heb ik al meerdere keren een les mogen geven. Dat vind ik erg leuk om te doen.

portrait_01

Harold Vrijnsen

Instructeur

Tekst

portrait_01

Jan Smid

Instructeur

Tekst

portrait_01

Rob de Jong

Materiaalbeheer

Tekst

portrait_01

Conny van Gulik - van Beers

Materiaalbeheer

Tekst